75228.jpg

Läs nyaste numret av SFV-magasinet!

16.10.2020 kl. 09:57
Tusentals ungdomar och hundratals goda gärningar. Läs om Gutsy Go-metoden som sporrar ungdomar att bli fredsbyggare där de bor. Läs också vad ungdomarna tycker om KSF Medias nya tidning för barn och unga - HBL Junior.

VD:n för Folkhälsan Utbildning Ab, Tomas Järvinen, är det nyaste tillskottet i SFV:s styrelse. Som kulturproducent och tidigare verksamhetsledare för FSU, bidrar han med expertis inom kulturområdet och föreningslivet. Läs en längre intervju med Tomas i magasinet. 

SFV:s två nya biografier är nu ute! Johan Rosas blev känd som ledare för studentsången i Åbo och som kördirigent för tusenhövdade körer. Lars-Ivar Ringbom var professor i konsthistoria vid Åbo Akademi, aktiv medlem i den modernistiska Quosego-gruppen och blev internationell erkänd specialist på paradisets ikonografi. Läs mer om biogafierna i SFV-magasinet.

- I dag är vi mer än bara en bokcirkel, vi är vänner, säger Gunvor Österblad, medlem i bokcirkeln Pratbubblan. Sedan 1978 har Brita Björknäs, Gunvor Österblad, Lisi Majors och Solveig Mitts träffats i bokpratets tecken, och några planer på att sluta finns inte.  

Läs SFV-magasinet 3/20 digitalt här