Hur använda enkla AI-verktyg i ditt arbete, del 2

23 januari 2024 kl. 15.00 – 16.30

Alla pratar om AI – men var ska man börja och hur ska man veta vilka frågor man borde ställa? Vet du vilka AI-verktyg som kan underlätta dina arbetsuppgifter?

I januari ordnar vi en kurshelhet på distans där vi utbildar kring användningen av enkla AI-verktyg, med fokus på konkreta tips för ditt arbete. Vi handleder dig steg för steg och det finns utrymme för frågor och diskussion. Kursen riktar sig till dig som vill ta ett första steg mot kompetensutveckling i AI. Du behöver inte ha några förkunskaper – förutom nyfikenhet!

Utbildningen är tredelad och du kan välja att delta på ett enskilt tillfälle eller alla tre.

Del 2: Hantera grafik med enkla verktyg  

Vad än vi producerar för material så innehåller det ofta olika former av grafik. Vad finns att få gratis? Var hittar jag material jag kan använda för olika syften och hur kan jag få in grafiken i material som jag skapar? Hur kan jag ta hjälp av AI för att skapa grafik? Vi utgår från enkla verktyg som Canva och Powerpoint och lägger betoning på hur du skapar material som tilltalar mottagaren. 

Utbildare för den andra delen är Evelina Lindahl, utbildningsplanerare vid Centret för livslångt lärande, CLL.

Sista anmälningsdagen är 22.1.2024.

Jag vill anmäla mig till utbildningen

Välkommen med!

Kontaktperson: Tove Eklund-Hartman 050 306 2005, tove.eklund-hartman@sfv.fi

För oss är hållbarhet viktigt. När du anmäler dig till en utbildning räknar vi med att du deltar. Får du skäligt förhinder – avboka i god tid så att någon annan kan delta i stället. På så sätt bär vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.


Plats
Nätet